Rhoonse Polder
contact

P. Rooimans: 010 - 501 70 94
Th. Binder: 010 - 501 62 84
A. Vos: 010 - 501 25 32
W.G. Warnaar: 010 - 501 74 81

contact

Nieuws

20101224 - Kersteditie Nieuwe Oogst en Polderkolder

Vlak voor Kerst ben ik zo vrij geweest om een foto/wenskaart van onze lokale Polderfotograaf Kor van Pelt bij te sluiten. Vanaf Het Buytenlandt u allen prettige feestdagen en een voorspoedig, gezond en behouden 2011 gewenst. Waarmee ik doel op het behouden van onze leef-, woon- en werkomgeving. Een extra dikke Kersteditie van de Polderk… Lees meer »

20101204 - Veel support voor Polderplaat

De oproep aan boeren, burgers en buitenlui om hun medewerking te verlenen aan een groepsfoto bij het Landsschapsschilderij op het Driepolderpunt is niet aan dovemansoren gericht geweest. Zoals op de foto's te zien, waren er veel boeren, burgers en buitenlui - van jong tot oud - aanwezig om zich op beeld te laten vastleggen. Dit ter onde… Lees meer »

Polderplaatje voor Kersteditie Nieuwe Oogst

Onze polders : een plaatje !Nu de meeste gewassen geoogst zijn worden de polders winterklaar gemaakt, weer een heel nieuw seizoen en kleurenpalet in ons buitengebied. Koning Winter heeft inmiddels zijn intrede gedaan en ook dat zorgt voort prachtige winterplaatjes. Aan iedereen die van onze polders in hun huidige vorm geniet en dit ook … Lees meer »

Polderdag BBQ een succes

We waren 28 augustus j.l. te gast bij Leo & Cockie Kooijman aan de Koedood die het voorste deel van de schuur voor ons hadden ingericht om even terug te blikken op de Polderdag. Het is een zeer gezellige, geslaagde en geanimeerde avond geworden mag gesteld worden. Iedereen heeft het erg naar de zin en niet te koud gehad. Er was voldo… Lees meer »