Rhoonse Polder
contact

P. Rooimans: 010 - 501 70 94
Th. Binder: 010 - 501 62 84
A. Vos: 010 - 501 25 32
W.G. Warnaar: 010 - 501 74 81

contact

Nieuws

Filmvoorstelling ONLAND tijdens Polderdag

Op 16 juni wordt tijdens de Polderdag in Rhoon de documentaire ONLAND van PeerGrouP vertoond, gecombineerd met een nagesprek met de makers van de film. De documentaire gaat over de transformatie van boerenland naar waterberging. Ellenoor Bakker van PeerGrouP:  "We laten de documentaire nu op verschillende plekken in Nederland zien. … Lees meer »

Oproep 6 & 7 maart Raad van State

De laatste mogelijkheid om het bestemmingsplan tegen te gaan en o.a. de boeren in de polders te houden is het beroep dat door diverse mensen en groeperingen is aangespannen bij de Raad van State. Dit is de laatste rechtgang die open staat om de plannen van Gemeente en Provincie te veranderen. KLIK HIER voor het draaiboek van deze twee d… Lees meer »

20110906 - PaardenKrachten voor de Polder

Zoals wellicht bekend (zeker de mensen die alle bezwaarschriften en beroepen doorspitten zullen er niet van opkijken) zijn wij al een tijdje bezig om onze landschapstuin her in te richten en om te toveren tot een beeldentuin. Dat is een meerjarig project dat vooral qua inrichting veel voorbereiding vraagt. We zijn begonnen met de beplant… Lees meer »

20110829 - Polderdag BBQ groot succes

De afsluitende BBQ bij de familie Kooiman aan de Koedood (nogmaals dank voor het openstellen van de schuur) was weer erg gezellig. De "boerinnen" hadden weer volop salades gemaakt en ik heb voor een kleine 40 mensen het vlees mogen garen.  Leuk was, naast de komst van een aantal polderpensionada's, ook de aanwezigheid van divers ku… Lees meer »