Rhoonse Polder
contact

P. Rooimans: 010 - 501 70 94
Th. Binder: 010 - 501 62 84
A. Vos: 010 - 501 25 32
W.G. Warnaar: 010 - 501 74 81

contact

Nieuws

16 juni - Polders in de ether (of eters in de polder)

Zoals de titel aangeeft staat 16 juni volop in de belangstelling van de pers. Maar de Polderdag zal ook bij de eter een nieuwe indruk achterlaten vanwege het thema van dit jaar : Polders Culinair. Vandaar de titel met dubbele uitleg. In het programma Chris Natuurlijk van Chris Vemer zal Radio Rijnmond de luisteraar op de vroege zat… Lees meer »

16 juni Polderdag Rhoon: Polders Culinair

"Proef Albrandswaard" van start met unieke buitenlunch op de Polderdag Rhoon  Op zaterdag 16 juni aanstaande vindt de 6e jaarlijkse Polderdag plaats in de polders van Rhoon. Dit jaar heeft het comité Polderdag Rhoon gekozen voor het thema "Polders Culinair". Meesterkok Ad Janssen van Het Kasteel van Rhoon zal op deze dag ee… Lees meer »

Werkplaats Buijtenland aanwezig op Polderdag 2012

Op de Polderdag zal dit Kunstproject deelnemen en daarom is het goed enige informatie te verstrekken. Het is een project om nieuwe vormen van recreatie te ontwikkelen voor het gebied en dat wordt gedaan in de vorm van Buijtentools - de gereedschappen en werktuigen  om e.e.a. te realiseren. Meer achtergrondinformatie is terug te leze… Lees meer »

Donderdag 14 juni : Polders Educatief

In het kader van de 6e Polderdag-Rhoon worden 75 kinderen uit groep 7 van de CBS De Parel uit Poortugaal gastvrij ontvangen bij vijf boeren bedrijven in de polders van Rhoon. De kinderen brengen werkbezoeken bij een vollegronds-groenteteler, bij twee akkerbouwbedrijven en een melkveehouderij. Zij doen dat natuurlijk op de fiets en hopen… Lees meer »