Rhoonse Polder
contact

P. Rooimans: 010 - 501 70 94
Th. Binder: 010 - 501 62 84
A. Vos: 010 - 501 25 32
W.G. Warnaar: 010 - 501 74 81

contact

Nieuws

woensdag 27 juni Uitspraak Raad van State

Uit de opsomming op de website van de Raad van State blijkt dat de afdeling Bestuursrechtspraak op woensdag 27 juni a.s. om 10:15 uur uitspraak zal doen in het beroep dat is ingesteld tegen het Bestemmingsplan Buijtenland van Rhoon en/of onderdelen daarvan. Zie ook : http://www.raadvanstate.nl/uitspraken/actuele_uitspraken/hoofdzaken O… Lees meer »

Polders Culinair en Polderdag Rhoon een succes!

De 6e editie van de Polderdag heeft voldaan aan alle verwachtingen. Regende het 's morgsn vroeg nog, om 8 uur brak de zon door en die heeft bijna de hele dag geschenen met af en toe wat wolkenpartijen - maar dat is weer goed voor de plaatjes die Hollandse wolkenluchten. Zowel bezoekers als deelnemers waren enthousiast over zowel de opz… Lees meer »

Polders Culinair, een thema met inhoud.

Op de Polderdag 2012 was het thema dit jaar: " Polders Culinair ". Een manier om de producten die de boeren in onze polders telen onder de aandacht te brengen. Rhoon en Poortugaal zijn van oudsher dorpen met een agrarische achtergrond. Ondanks oprukkende bebouwing zijn nog grote oppervlaktes van de buitengebieden in gebruik als landbouwg… Lees meer »

Bezoek Polderdag overweldigend door mooi weer.

Al vroeg liepen en fietsten er mensen door de polders op zaterdag 16 juni. Opvallend veel mensen bezochten met het middenblad van weekblad De Schakel in de hand de bedrijven die zich op deze dag openstelden. Bezoekers werden gastvrij ontvangen en konden de boerderijen bekijken. Vaak was er ook nog de mogelijkheid om verse producten direc… Lees meer »