Rhoonse Polder
contact

P. Rooimans: 010 - 501 70 94
Th. Binder: 010 - 501 62 84
A. Vos: 010 - 501 25 32
W.G. Warnaar: 010 - 501 74 81

contact

Nieuws

03/11 - Polderkinderen openen website petitie

Zoals bekend zijn 7 Polderkinderen één maand geleden de petitie "Stop Buytenland nu" gestart met als doel 40.000 handtekeningen binnen te halen om dit belangrijke onderwerp als burgerinitiatief opnieuw in de Tweede Kamer behandeld te krijgen.De Polderkinderen krijgen ongelooflijk veel support, iedereen staat voor 200% a… Lees meer »

Polderbewoonster start petitie on line

Dat het ook de jeugd van onze polders dwars zit dat hun ouderlijk bedrijf en roots dreigen te moeten verdwijnen toont dit verhaal wel aan. Een van de kinderen, Sharona de Klerk, is namelijk een online petitie begonnen om zo handtekeningen op te halen en de ontpoldering een halt toe te roepen http://www.petities24.com/stop_project_buytenl… Lees meer »

In 2013 geen Polderdag

Het organiserend comité heeft besloten dat wij dit eens in de twee jaar moeten gaan doen. We zien nu al, mede door het wisselvallige weer van de laatste edities, een terugloop in het aantal bezoekers want er zijn in het voorjaar en voor de zomervakantie vaak al zo veel andere activiteiten in de dorpen. Wanneer wij een jaartje over… Lees meer »

Bestemmingsplan Buitenland van Rhoon onherroepelijk

De Raad van State heeft uitspraak gedaan over de beroepen tegen het bestemmingsplan Buijtenland van Rhoon en de reactieve aanwijzing van de provincie Zuid-Holland. Gemeente, provincie en Rijk zijn blij dat er nu duidelijkheid is ontstaan voor alle betrokkenen. Met de uitspraak is een belangrijke stap gezet op weg naar realisatie van het … Lees meer »