Rhoonse Polder
contact

P. Rooimans: 010 - 501 70 94
Th. Binder: 010 - 501 62 84
A. Vos: 010 - 501 25 32
W.G. Warnaar: 010 - 501 74 81

contact

Nieuws

In 2016 voorlopig nog geen Polderdag

Helaas zullen we deze zomer rond de langste dag geen Polderdag kunnen organiseren. De "spirit" is momenteel niet voldoende aanwezig gezien alle ontwikkelingen in en rond onze polders. De boeren bijvoorbeeld, zijn deze maand druk bezig om te proberen voor hun Boerenplan de zaken te regelen met de Provincie en Tweede Kamer. Twee tot … Lees meer »

2015 Polderdag Voorjaarsdag

Binnen het polderdagcomité en in overleg met de deelnemers is besloten de Polderdag (rond de langste dag) niet meer jaarlijks te organiseren, maar om het andere jaar. In 2013 hebben we ook een editie overgeslagen en dat doen we dit jaar weer maar...... In plaats daarvan zal er een Polderdag - Voorjaarsdag worden georganiseerd die… Lees meer »

Polderdag 2014 wederom een groot succes !

Het weer werkte natuurlijk mee, er was veel publiciteit geweest in kranten en via de radio en er was een mooi aanbod van wisselende activiteiten op en rond de boerenbedrijven. Kortom, voldoende redenen voor veel mensen om tijdens de Polderdag 2014 de Rhoonse polders in te trekken. Voor de Vroege Vogels was in het ochtendprogramma Chris … Lees meer »

21 juni: Proef de polders van Rhoon op de langste dag

21 juni 2014 Zevende Polderdag Rhoon Om de mensen uit de regio bekend te maken met het karakteristieke landbouwgebied in de Rhoonse polders dat men wil transformeren tot een "natuur- en recreatiegebied" voor een betere leefbaarheid voor de Rotterdammers, stellen bewoners en boeren hun akkers en boerderijen open voor het publiek. IJssel… Lees meer »